Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lisää tähän otsikko

Lisätty 19.03.2014

Olen vähitellen lisäillyt tarkempia tietoja esivanhempieni perheistä, tulen jatkamaan tietojen lisäilyä epämääräisessä järjestyksessä, mikäli kaipaat erityisesti jonkun yksittäisen henkilön tarkempia tietoja, niin ota yhteyttä.

Puomilan Rönkköjen sukua käsittelevä kirja on hyvällä mallilla ja aikataulussaan. Syys-, tai lokakuussa olisi kirja tarkoitus saada painoon, jotta ehtisi hyvissä ajoin ennen joulua. Mikäli et ole ilmoittanut halukkuuttasi kirjan ostoon, niin se kannattaa tehdä piakkoin, sillä se vaikuttaa osaltaan lopulliseen painosmäärään ja listalle ilmoittautuneet saavat sitten ennakkotilaus ohjeet joko sähköpostitse tai tavallisella postilla. Lisäksi ennakko varaajille tulen lähettämään kirjasta hieman esimakua kesän aikana.

Kirjan hintahan on ennakkomyynnissä se 75 euroa kappaleelta. Olen myös jonkinlaista paljous alennusta suunnitellut esimerkiksi neljälle kirjalle hintaa tulisi 280 euroa.

Muille kuin ennakko tilaajille kirjan hinta on 85 euroa ja silloinkin kyse on hyvin rajallisesta määrästä kirjoja, joita tilaan noin 10-20 kappaletta ennakko myyntie enemmän.

Etsi sivustoltani tietoa alla olevalla hakukoneella.

Kirjoita vaikka etsimäsi henkilön sukunimi, niin haku palauttaa kaikki sillä nimellä löytyvät sivut.