Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäterveisiä

Lisätty 20.07.2014

Kesä on mennyt muissa harrasteissa ja sukututkimus on saanut olla taka-alalla. Jonkun verran kuitenkin on tullut valmisteltua tuota syksyllä ilmestyvää kirjaa Puomilan Rönköistä. 2. elokuuta 2014 Kivennavalla Rönkköjen sukuseuran kokouksessa on paikalla olijoilla mahdollisuus tutustua kirjan .pdf muotoiseen raakaversioon.

Lopullinen taitto on sitten tarkoituksenani suorittaa syyskuun aikana, joten mahdolliset tietojen lisäykset täytyy toimittaa elokuun loppuun mennessä. Lokakuun aikana sitten olisi tarkoitus lähettää kirjan osto ohjeet (ensin niille jotka ovat kirjan jo ennakko varanneet) sähköpostitse sekä normaalilla postilla niille joiden sähköpostiosoitetta ei minulla ole. Sitten lähetän ilmoituksen myös muille sukuun kuuluville joiden osoitteet ovat tiedossani. Tarkoitus olisi saada kirja ulos painosta marraskuun aikana, jotta olisi markkinoilla hyvissä ajoin ennen joulua.

Kysymyksiä kirjasta ja sukututkimuksesta voi lähettää minulle sähkopostitse jr[*]ronkkola.fi huom. korvaa merkit [*] @-merkillä

Etsi sivustoltani tietoa alla olevalla hakukoneella.

Kirjoita vaikka etsimäsi henkilön sukunimi, niin haku palauttaa kaikki sillä nimellä löytyvät sivut.